VK Design VK Design

OM VK DESIGN

Ateljé_VK_Design

Hej!

Det är jag som är Viktor Pettersson - den 24 år fyllda mångsysslaren som driver VK Design. Jag har sedan länge uteslutit titlarna på mitt visitkort, just på grund av att de börjar bli för många. Jag gillar inte etiketter, utan gör det jag tycker är roligt. Allt dock inom VK Designs ramar, alltså med fokus på design och inspiration. 


SMYCKEN...

Smycken är den största delen av VK Design. Varje säsong (vår och höst) lanseras en ny kollektion med smycken. De första kollektionerna från VK Design bestod av smycken i flera olika material. Allt från plast till aluminium. Numera designar jag endast smycken i äkta 925 sterling silver. Och i min  egna ateljé tillverkar jag också alla VK Designs smycken själv - med undantag för smyckeskollektionen VALDEMARSVIKEN som tillverkas av min goda vän och samarbetspartner Guldsmed Diana Kvarnholm. Genom vårt kreativa samarbete har vi även tillsammans skapat en hel rad andra smycken i både silver och guld. Utöver VK Designs kollektioner designar och tillverkar jag även specialbeställda smycken, däribland förlovnings- och vigselringar. Kollektionen VÅR 2017 blir VK Designs åttonde kollektion!


...MEN INTE BARA SMYCKEN

Utöver smycken så erbjuder jag även hjälp inom flera andra typer av projekt. Jag jobbar som koordinator och dekoratör koordinator eller dekoratör inför och under olika typer av event, till exempel bröllop och fest. Jag kan bistå med hjälp när det ska inredas, exponeras eller dekoreras både offentligt och i hemmamiljö. Och har du, eller ska du starta, företag och behöver lite tips och coachning eller hjälp inom marknadsföring, layout, profilering och hemsida? Då kan du anlita mig för både konsultation men också som webdesigner och marknadsförare. 


Att allt är möjligt, bara man vill - det är ett budskap som fått följa med mig genom livet och som jag ständigt påminner mig själv om när jag drar igång nya projekt! 


Tack för att du besöker min hemsida, jag hoppas du gillar det du ser och läser här!


/ Viktor Pettersson,
VK Design.